Credite pentru afaceri mici si foarte mici

Creditam oamenii, nu hartiile!


Credite pentru afaceri mici si foarte mici

 
Ne-am gandit sa iti oferim solutiile necesare pentru a-ti indeplini oricare dintre planurile afacerii tale, fie ele pe termen scurt, fie pe termen lung. Cu acesti bani iti poti incepe o noua afacere (credite mici, credite pentru afaceri) sau poti investi in cea actuala cu credite mici si credite pentru afaceri.

 

Credit pentru afaceri mici si foarte mici - Credit pentru capital de lucru
Fie ca vrei sa pornesti o investitie de la zero, fie ca ai nevoie de bani pentru a-ti finanta cheltuielile curente ale afacerii tale, noi iti propunem creditul prin care poti acoperi nevoia de finantare, credite mici sau credite pentru afaceri. Creditul poate fi folosit pentru cumpararea de marfuri, materii prime, plata salariilor, a impozitelor si a taxelor.
» Afla mai multe detalii

 
Credit pentru afaceri mici si foarte mici - Credit pentru investitii
Fie ca vrei sa pornesti o investitie de la zero, fie ca ai nevoie de bani pentru a-ti finanta nevoile de dezvoltare ale afacerii tale (credit de refinantare), noi iti propunem solutia pentru tine, un credit ce poate fi folosit pentru a achizitii sau imbunatatiri imobiliare, achizitionarea de echipamente si utilaje (credit de investitii).
» Afla mai multe detalii

 
Credit pentru afaceri mici si foarte mici - Credit Mixt
Fie ca vrei sa pornesti o investitie de la zero, fie ca ai nevoie de bani pentru a-ti finanta cheltuielile curente ale afacerii tale, noi iti propunem creditul prin care poti rezolva tot ce ti-ai propus cu credite mici si credite pentru afaceri: de la achizitii sau imbunatatiri imobiliare, achizitionarea de echipamente si utilaje (credit pentru masina), la cumpararea de marfuri, materii prime, plata salariilor, a impozitelor si a taxelor.
» Afla mai multe detalii

 


Factoring - Solutie ideala pentru firme in dezvoltare!
Pentru a completa gama de produse si servicii oferite clientilor sai, Patria Credit  a lansat facilitatea de FACTORING, adresata in special afacerilor in dezvoltare.
>> Afla mai multe detalii

 
background top