Stiri

14 Octombrie 2015

Ziua Microfinantarii - Prima Editie Europeana


European Microfinance Network (EMN) si Microfinance Centre (MFC) va anunta si va invita la celebrarea primei editii a acestei initiative in Europa.
Patria Credit va oferi cu aceasta ocazie o reducere clientilor sai care vor face recrutari in primele 12 luni de la contractarea unui credit, subliniind astfel mesajul de utilizare a microfinantarii ca mijloc de creare a locurilor de munca.


4 mai 2015
COMUNICAT DE PRESA COMUN NEXTEBANK / PATRIA CREDIT

 
Nextebank preia linia de afaceri micro a Patria Credit IFN SA
 
 

In data de 4 mai 2015 Nextebank SA („Nextebank”) a finalizat tranzactia de preluare a liniei de afaceri micro a Patria Credit IFN SA („Patria Credit”).
In data de 4 mai Nextebank si Patria Credit au agreat finalizarea contractului de transfer de intreprindere de la Patria Credit, care a vizat achizitia de catre Nextebank a portofoliului de credite de aproximativ 62 milioane EUR si 10,000 clienti activi, a liniei de afaceri de creditare a microintreprinderilor impreuna cu resursele alocate acestei linii de afaceri incluzand peste 200 de salariati si 24 unitati care vor deveni unitati bancare. Tranzactia este un prim pas al unei tranzactii mai complexe care se va finaliza in urmatoarele luni prin preluarea de catre Nextebank si a pachetului majoritar de actiuni al Patria Credit.29 decembrie 2014
EFSE acorda un impumut de 7 milioane de Euro in moneda nationala catre Patria Credit
Facilitate de credit in RON va reduce riscul finantarii in valuta pentru antreprenorii din zonele rurale
 
Fondul European pentru Sudestul Europei (EFSE)  a acordad un nou imprumut in moneda nationala companiei Patria Credit IFN SA, echivalentul a 7 milioane de Euro. Facilitatea de credit va deservi acoperirii nevoiii de finantare a intreprinderilor mici si micro precum si a micilor intreprinderi agricole si micii fermieri din zonele rurale ale Romaniei.


10 decembrie 2013
Black Sea Trade & Development (BSTDB) sprijina microintreprinderile si intreprinderile mici din Romania
Black Sea Trade & Development Bank (BSTDB)  sprijina microintreprinderile si intreprinderile mici din Romania prin semnarea unui acord de imprumut de 7 milioane de EURO cu Patria Credit, institutie nebancara de microfinantare leader in Romania.

05 iulie 2013
Patria Credit IFN SA, membru in Board-ul EMN (European Microfinance Network)
Patria Credit IFN SA anunta alegerea si numirea sa, de catre Adunarea Generala a European Microfinance Network (EMN), ca membru al Consiliului de Administratie al EMN, prin reprezentantul sau Domnul Bogdan Merfea, Director General al celei mai mari institutii financiar nebancare specializata in microfinantare, din Romania.


22 octombrie 2012

 

IFC si Patria Credit contribuie la extinderea microcreditului în România, stimulând antreprenorii
IFC, membru al Grupului Băncii Mondiale si Patria Credit au stabilit un parteneriat pentru a sprijini accesul la finantare pentru microîntreprinderile si întreprinderile mici din România, sprijinind o crestere economica sustenabila.
IFC asigură un împrumut de 36.6 milioane lei (10.4 milioane dolari) pentru Patria Credit, cea mai mare institutie de micro-finantare non-bancară din România.

 

10 aprilie 2012

Comunicat - EIF a semnat contractul de garantare Progress Microfinance cu Patria Credit
Acest acord de garantare vizeaza sprijinirea micro-intreprinderilor din Romania prin acordarea de credite ce beneficiaza de garantii emise in temeiul ,,Instrumentului European de microfinantare Progress”  infiintat de Uniunea Europeana.


18 mai 2011
Comunicat - Patria Credit IFN SA si European Investment Fund (EIF)
Astazi, 18 mai 2011, intre Patria Credit IFN SA si European Investment Fund (EIF), a fost semnat un acord in valoare de 8 milioane EUR, acord ce vizeaza sprijinirea a peste 2.000 de micro-intreprinderi din Romania.


28 martie 2011
EFSE ofera 7 milioane de Euro imprumut catre Patria Credit Romania

16 decembrie 2010
BERD continua sa sprijine microintreprinderile si intreprinderile mici din Romania
Imprumut in valoare de 10 milioane euro acordat catre Patria Credit

29 octombrie 2010
Parteneriat Banca Transilvania si PatriaCredit
Patria Credit IFN S.A. anunta semnarea parteneriatului cu Banca Transilvania privind serviciul de colectare a platilor ratelor de credit

29 octombrie 2010
Parteneriat Paypoint si Patria Credit
PAYPOINT ŞI PATRIA CREDIT ANUNŢĂ SEMNAREA PARTENERIATULUI  PENTRU  SERVICIUL DE COLECTARE PLĂŢI RATE CREDIT

13 noiembrie 2009
Capa Finance devine Patria Credit
In urma procesului de rebranding prin care a trecut in ultimul an, identitatea Capa Finance este inlocuita de noul brand Patria Credit. Preluand cei 12 ani de experienta in microfinantare ai Capa


ultimele stiri vezi arhiva de stiri
.
background top