Viziune si valori

Viziune

Sustinem atat eforturile antreprenorilor si ale persoanelor private, cat si impactul lor pozitiv asupra comunitatilor sociale, economice si asupra mediului natural, punandu-le la dispozitie servicii financiare accesibile si usoare, gandite pentru nevoile lor specifice.


Valori


Credem in oameni

Credem in performanta pe care oamenii sint capabili sa o atinga. Dovedim acest lucru prin sustinerea activitatii, educarii si formarii clientilor si angajatilor nostri. Incurajam initiativa si creativitatea, curajul oamenilor de a infrunta noi provocari. Patria Credit suntem fiecare dintre noi in fata noastra, a clientilor si partenerilor nostri.

Credem in responsabilitate

Gestionam cu integritate si competenta resursele puse la indemana de parteneri pentru afacere si pentru dezvoltarea noastra profesionala si umana, demonstrandu-ne astfel valoarea si rolul nostru in business si in comunitatile de clienti, fara de care nu am exista.


Credem in parteneriat

Suntem parteneri cu clientii nostri, colegii nostri, actionarii nostri. Suntem partenerii comunitatilor cu care lucram, fiind implicati in dezvoltarea lor economica si in ridicarea standardului de viata a membrilor acestora.

Credem in flexibilitate

Reactionam prompt la nevoile clientilor nostri, asumandu-ne intotdeauna riscuri intr-un mod inteligent. Ne straduim sa oferim astfel cel mai bun standard al produselor si al relatiei cu clientii.

Credem in eficienta

Munca sustinuta, initiativa si creativitatea sunt recompensate in compania noastra, atata timp cat produc eficienta, sunt respectate ideea de echipa si regulile interne profesionale.

background top