Precauți, informați și de ajutor

Sănătatea clienților și a angajaților noștri este o prioritate pentru noi.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Ultima actualizare: 19.03.2020

Sănătatea clienților și a angajaților noștri este o prioritate pentru echipa Patria Credit.

Astfel, prin intermediul acestei pagini ne dorim să păstrăm un contact direct, actualizat și transparent, prin care să vă ținem la curent cu modul de operare în situația în care evoluția virusului COVID-19 va determina măsuri speciale (precum igienizarea, carantina etc.) în unitățile teritoriale.

Recomandări utile

Vă recomandăm folosirea opțiunii de plată online, cu ajutorul cardului bancare, pentru achitarea ratelor avute la Patria Credit, cu atât mai mult în această perioadă când utilizarea numerarului este bine să fie limitată și deplasările inutile anulate.

Dacă nu ați încercat această variantă de plată, vă invităm să descoperiți toate detaliile aici

Precauția și igiena sunt foarte importante

Pe site-ul Ministerului Sănătății veți găsi detalii și recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirusului.

Puteți accesa pagina aici pentru mai multe detalii:  http://www.ms.ro/recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus-covid-19/

În agențiile Patria Credit, recomandăm de asemenea să evitați aglomerația și astfel vă rugăm să aveți în vedere câteva reguli:

  • vă rugăm să evitați să intrați în agenție dacă aceasta are deja mai mulți de 3 clienți în interior
  • să păstrați distanța de cel puțin 1,5 m între dumneavoastră și persoanele din jurul dumneavoastră
  • să evitați deplasarea dacă nu vă simțiți bine

Vă recomandăm, de asemenea, să rămâneți informați cu privire la evoluția situației COVID-19 accesând surse de încredere și site-urile autorităților (http://www.ms.ro/), evitând să intrați într-o stare de panică.

În egală măsură, pe blogul Patria puteți găsi un articol ce reunește mai multe inițiative cetațenești pe care vă invităm să le descoperiți: https://www.patriabank.ro/blog/csr/initiative-de-ajutor-in-vremuri-de-coronavirus 

Informații generale

Pentru a asigura o funcționare neîntreruptă a serviciilor și operațiunilor noastre, am implementat deja o serie de măsuri:

  • care să ajute la prevenirea răspândirii virusului în sediile și unitățile noastre, respectând recomandările Ministerului Român al Sănătății, 
  • care vor asigura o bună funcționare în situațiile în care carantina și închiderea provizorie a uneia sau mai multor unități va deveni inevitabilă.

Stare agenții Patria Credit

În acest moment toate unitățile Patria Credit funcționează cu program normal.

Dacă vor fi necesare servicii speciale de asistență sau consultanță nu ezitați să ne contactați prin:

  • serviciul nostru Call Center -  0800 872 874 (telefon gratuit apelabil din orice rețea națională),
  • prin e-mail la adresa office@patriacredit.ro, unde, în funcție de solicitarea dumeavoastră, vom încerca să vă ajutăm pe loc sau vă vom programa o vizită în unitățile neafectate

Suntem aici pentru dumneavoastră!

Vei găsi codul creditului în “Scrisoarea de plată” primită primită la acordarea creditului sau pe cardul de plată primit acasă. Codul este un număr compus din 18 cifre.

Ghidul de plată cu cardul

Introdu suma de plată în LEI


Îți recomandăm să plătești întreaga valoare a ratei lunare.

În măsura în care dorești să faci plăți multiple, poți reveni pentru plată.