Precauți, informați și de ajutor

Sănătatea clienților și a angajaților noștri este o prioritate pentru noi.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Ultima actualizare: 26.11.2020

Sănătatea clienților și a angajaților noștri este o prioritate pentru echipa Patria Credit.

Astfel, prin intermediul acestei pagini ne dorim să păstrăm un contact direct, actualizat și transparent, prin care să vă ținem la curent cu modul de operare în situația în care evoluția virusului COVID-19 va determina măsuri speciale (precum igienizarea, carantina etc.) în unitățile teritoriale.

Noutăți

Fiind un context în evoluție continuă, aici puteți găsi cele mai recente știri și informații privind acțiunile întreprinse de Patria Credit:

 • IMPORTANT! Unitățile Patria Credit vor funcționa în perioada următoare cu un program redus cu publicul în intervalul 09:00 - 15:00. Află toate detaliile, mai jos, în Starea Unităților Patria.
 • Începând cu data de 26.11.2020, agenția Patria Credit Fierbinți este temporar închisă urmând a fi redeschisă în cel mai scurt timp posibil
 • Pentru a minimiza riscul de contagiune și a evita orice deplasări inutile către agențiile noastre, am implementat un flux de relații cu clienții care permite:
  • Depunerea documentelor într-un plic sigilat cu numele dumneavoastră la unitate, într-o cutie poștală dedicată acestui lucru. Puteți depune documentele în intervalul orar 09:00 – 17:00
  • Solicitarea unui împrumut nou din fața calculatorului dumneavoastră, consultanții noștri urmând să vă asiste de la distanță în completarea și parcugerea pașilor necesari transmiterii online a documentației necesare. Aici găsiți mai multe detalii

Starea agențiilor Patria Credit

Agențiile Patria Credit funcționează cu un program de lucru cu publicul redus, de luni până vineri, în intervalul 09:00 - 15:00. 

Excepții:

 • Începând cu data de 26.11.2020, agenția Patria Credit Fierbinți este temporar închisă urmând a fi redeschisă în cel mai scurt timp posibil

În situația în care aveți în lucru un dosar de creditare, documentația necesară poate fi lăsată la sediul agențiilor noastre, în căsuța poștală dedicată, până în ora 17:00.

Recomandări utile

Pentru a solicita un nou împrumut vă recomandăm evitarea oricăror deplasări inutile către agențiile noastre și folosirea opțiunii de depunere cerere online. Este foarte simplu și sigur! Puteți afla toate detaliile aici.

Dacă aveti rate de achitat la Patria Credit, vă recomandăm folosirea opțiunii de plată online, cu ajutorul cardului bancare,cu atât mai mult în această perioadă când utilizarea numerarului este bine să fie limitată și deplasările inutile anulate. Dacă nu ați încercat această variantă de plată, vă invităm să descoperiți mai multe detalii aici

Informații generale

Pentru a asigura o funcționare neîntreruptă a serviciilor și operațiunilor noastre, am implementat deja o serie de măsuri:

 • care să ajute la prevenirea răspândirii virusului în sediile și unitățile noastre, respectând recomandările Ministerului Român al Sănătății, 
 • care vor asigura o bună funcționare în situațiile în care carantina și închiderea provizorie a uneia sau mai multor unități va deveni inevitabilă.

Precauția și igiena sunt foarte importante

Pe site-ul Ministerului Sănătății veți găsi detalii și recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirusului.

Puteți accesa pagina aici pentru mai multe detalii:  http://www.ms.ro/recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus-covid-19/

În agențiile Patria Credit, recomandăm de asemenea să evitați aglomerația și astfel vă rugăm să aveți în vedere câteva reguli:

 • vă rugăm să evitați să intrați în agenție dacă aceasta are deja mai mulți de 3 clienți în interior
 • să păstrați distanța de cel puțin 1,5 m între dumneavoastră și persoanele din jurul dumneavoastră
 • să evitați deplasarea dacă nu vă simțiți bine

Surse de informare recomandate

Vă recomandăm, de asemenea, să rămâneți informați cu privire la evoluția situației COVID-19 accesând surse de încredere și site-urile autorităților (http://www.ms.ro/), evitând să intrați într-o stare de panică.

În categoria surselor de încredere și extrem de utile în această perioadă sunt și platformele dezvoltate de voluntarii Code4Romania:

 • stirioficiale.ro/ -> Vă ajută să fiți la curent cu toate știrile și informațiile verificate din surse oficiale în legătură cu situația actuală determinată de epidemia COVID-19 în Români
 • cetrebuiesafac.ro/ -> Este o platformă online ce reunește sugestii avizate și pertinente privind modul în care trebuie să acționăm în această perioadă. Aici veți găsi sfaturi de la cum trebuie să dezinfectați până la un test care vă ajută să evaluați simptomele pe care credeți că le aveți.

În egală măsură, pe blogul Patria puteți găsi un articol ce reunește mai multe inițiative cetațenești pe care vă invităm să le descoperiți.

Suntem aici pentru dumneavoastră!