De Ziua Microfinanțării, micii antreprenori prind aripi să crească

Patria Bank și Patria Credit se alătură celei de-a 9-a ediții a Zilei Europene a Microfinanțării printr-o campanie ce susține antreprenorii și micile afaceri din mediul urban mic și rural să crească

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Patria Bank și Patria Credit se alătură celei de-a 9-a ediții a Zilei Europene a Microfinanțării printr-o campanie ce susține antreprenorii și micile afaceri din mediul urban mic și rural să crească. În săptămâna 16 – 20 octombrie 2023, Ziua Microfinanțării este sărbătorită în cadrul Grupului Patria Bank printr-o ofertă specială: zero comision de acordare credit, pentru toate cererile de finanțare depuse în această perioadă către Patria Credit și către Divizia de Microfinanțare a Patria Bank.

Anul acesta dorim să vorbim mai mult despre rolul microfinanțării în viața micilor antreprenori, in special a micilor fermieri, și ce aduce aceasta pentru afacerile lor. Micii antreprenori prind aripi să crească atunci când au sprijinul financiar necesar pentru dezvoltare. Vedem an de an rezultatul în clienții noștri, în familiile și comunitățile lor. Succesul nostru constă în creșterea lor”, spune Raluca Andreica, CEO Patria Credit și Board Member în cadrul European Microfinance Network (Asociația Europeană a Instituțiilor de Microfinanțare).

Ziua Microfinanțării este încă un prilej să ne implicăm în sprijinul micilor antreprenori  din România. Este misiunea noastră, la Patria Bank, să îi sprijinim prin microfinanțare, să cream produse adaptate nevoilor lor, astfel încât micile lor afaceri să crească. Pe lângă spijin financiar, este nevoie de curaj ca să îți dezvolti afacerea, de aceea îi sărbătorim pe toți clienții noștri cu o ofertă speciala: zero comision de acordare credit în săptămâna 16-20 octombrie 2023.”  a completat Iliuță Jitaru, Manager Departament Microfinanțare în cadrul Patria Bank.

Inițiativa Ziua Europeană a Microfinanțării a fost lansată în 2015 pentru a atrage atenția asupra impactului sectorului microfinanțării în Europa, din perspectivă socială și economică. Celebrarea acestei zile urmărește în primul rând conștientizarea cetățenilor europeni cu privire la existența și la valoarea microfinanțării în combaterea excluziunii economice și sociale, precum și atragerea atenției asupra modului în care funcționează microfinanțarea în Europa și asupra ajutorului real oferit celor excluși din sectorul financiar tradițional.