Colaboratori & parteneri

Parteneriate

In cadrul strategiei noastre de dezvoltare pentru anul in curs, o componenta aparte o reprezinta, dezvoltarea de parteneriate ce au ca obiectiv principal imbunatatirea serviciilor oferite clientilor nostri, prin completarea ofertei de produse, cu beneficii suplimentare in favoarea acestora.

Ce beneficii au clientii si partenerii nostri prin semnarea acestor parteneriate:

  • Oferim conditii de creditare avantajoase (costuri reduse, flexibilitate si rapiditate) clientilor nostrii pentru produsele & serviciile achizitionate din reteaua partenerilor ;
  • Oferim pachete speciale de preturi si servicii  din partea Partenerilor pentru produsele & serviciile achizitionate din reteaua acestora.

 

Vrei sa devii partener Patria Credit?

Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat, in cel mai scurt timp de catre reprezentantii Patriei Credit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colaboratori

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai si pentru a fi cat mai aproape de acestia, Patria Credit a initiat si dezvoltat colaborarea cu intermediarii de credite. Pana in aprilie 2011 Patria Credit a semnat contracte de colaborare cu peste 100 de Intermediari.Prin intermediul acestora, potentialii nostrii clienti pot solicita accesarea unui credit, fie pentru cei ce-si dezvolta o afacere mica, fie pentru producatorii agricoli.

Vrei sa devii colaborator Patria Credit?

Completeza campurile de mai jos si vei fi contactat, in cel mai scurt timp de catre reprezentantii Patriei Credit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


background top