Conducere

Marian Tetici – Director General
 

Domnul Marian Tetici a preluat functia de Director General al Patria Credit IFN SA in luna august 2016, dupa ce anterior a ocupat functia de Director General Adjunct, pozitie din care a avut o contributie importanta in implementarea strategiei de crestere si dezvoltare a companiei.
 
Experienta sa de peste 10 ani de management financiar in institutii financiare nebancare, dar si implicarea in proiectele derulate in cadrul companiei din ultimul an, au constituit argumentele promovarii sale in pozitia actuala.
 
Absolvent al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Domnul Marian Tetici, este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, iar experienta sa relevanta in functia de Director economic in cadrul unei companii specializata in leasing financiar (Del Fin Leasing), reprezinta un atu important.
 

Membrii Consiliului de Administratie


Horia D. Manda

Domnul Manda are peste 15 ani de experienta in investitii in Europa de Sud-Est, fiind activ implicat in managementul investitiilor facute de RAEF si BAF. Experienta sa in sectorul serviciilor financiare acopera atat coordonarea sau participarea in Consiliile de Administratie ale unor institutii financiare (Banca Romaneasca, Motoractive, Domenia Credit, Ralfi, Certinvest, Intercapital Invest), cat si infiintarea si dezvoltarea acestora.

Bogdan Merfea

Domnul Merfea are o experienta de peste 14 ani in domeniul financiar – bancar, experienta ce s-a bazat pe vasta sa activitate in domeniul educatiei academice si consultantei. Prin abordarea unui spirit innovator si antreprenorial a obtinut performante importante in domeniul bancar. A gestionat dezvoltarea retelei de retail a Raiffeisen Bank in Romania, iar in 2008 a devenit Director al filialei Raiffeisen Kosovo. Acum este responsabil  pentru o noua provocare: extinderea activitatii de microfinantare in Romania.

Neculai C. Sandu

Domnul Sandu are peste 10 ani de experienta in domeniul fondurilor de investitii, fiind activ implicat in identificarea de oportunitati noi de afaceri cat si in structurarea unor tranzactii si vanzarea afacerilor.

Daniela Iliescu,  CFO BAF & EEAF

Doamna Iliescu este responsabila de managementul financiar, raportari si contabilitate al EEAAF si BAF precum si de structura investitiilor la nivel institutional al BAF si EEAF. Are o vasta experienta in managementul financiar si raportare. Mai mult de atat, dna Iliescu este responsabila  si de monitorizarea investitiilor acestor fonduri in sectorul serviciilor financiare, cele mai relevante fiind Nextebank si Patria Credit. Anterior, dna Iliescu a lucrat timp de 7 ani la PWC Romania, unde a fost responsabila de audit si servicii de consultanta financiara catre clientii importanti din industria bancara, leasing, credite de consum si gestionare a activelor. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si a obtinut certificatul de membru ACCA, Camera Romana de Conturi si Organizatia Romana a Contabililor, detine de asemenea un titlu MBA Director in cadrul Universitatii de Economie de la Viena. 
 
Daniela Toader

Doamna Toader are o experienta profesionala bogata in domeniul financiar – contabil, analiza, bugetare si raportare, ca urmare a locurilor de munca anterioare in companii de audit (PricewaterHouse Coopers Romania si Mazars) si recent ca CFO al BAF.

background top