Termeni si conditii

Informatiile cuprinse in acest site sunt proprietatea exclusiva a SC Patria Credit Institutie Financiara Nebancara S.A. si se refera exclusiv la aceasta. In calitate de titular al drepturilor de autor, SC Patria Credit Institutie Financiara Nebancara S.A.interzice  reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al SC Patria Credit Institutie Financiara Nebancara S.A.

SC Patria Credit Institutie Financiara Nebancara S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si exact toate informatiile din acest web-site insa SC Patria Credit Institutie Financiara Nebancara S.A. nu este si nu va putea fi tinuta legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site sau pentru consecintele ce se pot trage din consultarea informatiilor din acest site. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate aici este rugata sa contacteze DIRECT oricare din unitatile SC Patria Credit Institutie Financiara Nebancara S.A. pentru a se informa atat asupra serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente.

SC Patria Credit Institutie Financiara Nebancara S.A. isi rezerva dreptul de a modifica oricand informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului. Nici unul dintre produsele sau serviciile prezentate aici nu va fi furnizat unei persoane daca legea din tara sa de origine sau din orice alta tara care are legatura cu persoana in cauza, ii interzice acest lucru persoanei respective. Utilizatorii au obligatia de a se asigura ca sunt autorizati din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

background top