Alți finanțatori

Consultă lista partenerilor noștri instituții finanțatoare.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Lista instituțiilor finanțatoare

Bancă Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (“BERD”)
BERD a susținut industria de microfinanțare din România prin acordarea unor facilități de finanțare utilizate apoi de beneficiari pentru acordarea de microcredite și prin acordarea de asistență tehnică. Patria Credit este unul  dintre beneficiarii unei astfel de facilități de finanțare, primind și sprijin în cadrul unor programe de asistență tehnică care permit dezvoltarea activității proprii de microfinanțare.

European Fund for Southeast Europe (“EFSE”)
EFSE este un fond de investiții care sprijină dezvoltarea parteneriatelor public-private cu rolul de a duce la creșterea industriei microfinanțării. Alături de alți jucători din piața locală, Patria Credit a beneficiat în ultimii 4 ani de finanțare și asistență tehnică din partea sa.

OIKO Credit
OIKO Credit este creditor al societății de peste 4 ani. Totodată, a fost un partener solid care a susținut dezvoltarea activității de microfinanțare a Patria Credit.

ResponsAbility
ResponsAbility este un partener tradițional al Patria Credit, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de finanțare pentru instituțiile de microfinanțare din economiile emergente. ResponsAbility acționează ca un partener eficient și fiabil pentru instituțiile de microfinanțare și băncile care oferă servicii micro, întreprinderilor mici și mijlocii. Are o rețea puternică și o cunoaștere aprofundată a piețelor de capital, hedging și structurare, fiind astfel capabilă să ofere o gamă largă de soluții de finanțare personalizate.

Developing World Markets (“DWM”)
DWM este o institutie financiara care are ca scop acordarea de finantare pietelor emergente. Finantarea acordata de DWM a sustinut dezvoltarea activitatii de microcreditare a Patria Credit.

Overseas Private Investment Corporation (“OPIC”)
The Overseas Private Investment Corporation (OPIC) este o agenție aflată în subordinea guvernului american care susține investițiile SUA în piețe emergente din întreaga lume. Agenția oferă finanțări pe termen mediu și lung prin împrumuturi directe și garantare a împrumuturilor. Finanțarea acordată de OPIC a susținut creșterea activității de microcreditare a instituției noastre.

International Finance Corporation ("IFC")
IFC, membru al Grupului Băncii Mondiale. și Patria Credit au stabilit un parteneriat pentru a sprijini accesul la finanțare pentru microîntreprinderile și întreprinderile mici din România, sprijinind o creștere economică sustenabilă.
IFC a asigurat un împrumut de 36.6 milioane lei (10.4 milioane dolari) pentru Patria Credit, cea mai mare instituție de microfinanțare non-bancară din România.