Fundația Patria Credit

Ne dorim să contribuim activ la transformarea comunităților rurale cu toată dedicarea, implicarea și cunoștințele acumulate în cei peste 15 ani de când suntem în mijlocul comunităților rurale. 

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

 

 

Activitatea noastră se concentrează pe trei direcții:

  1. Dezvoltarea satului românesc, cu atenție la păstrarea și cultivarea tradițiilor locale. Conștientizăm decalajul dintre urbanul și rural din România, importanța reducerii acestuia și necesitatea creșterii incluziunii sociale, financiare și economice, cu păstrarea autenticității și vibrației unice a satului românesc.
  2. Dezvoltarea antreprenoriatului prin inovare. Credem că ruralul românesc se poate dezvolta prin învățare, prin creșterea abilităților antreprenoriale ale comunității de fermieri și afaceriști, prin suport, inovare și implicare socială.
  3. Dezvoltarea potențialului agricol prin digitalizare și cu respect pentru mediu. Promovarea agriculturii digitale alături de noi tehnologii pot reduce impactul climatic, crește rezistența și competitivitatea, fiind un pas către o agricultură de bază mai eficientă, mai productivă și mai avantajoasă economic.