Patria Credit susține

Proiecte și organizații care ajută zi de zi la un mâine mai bun pentru agricultorii români și pentru comunitățile rurale.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Pe scurt despre viziunea Patria Credit

Astfel, Patria Credit susține și investește în proiecte cu impact în susținerea micilor producători agricoli și dezvoltarea comunităților rurale din care aceștia fac parte. Credem că ruralul românesc se poate dezvolta:

  • prin educație 
  • prin creșterea abilităților antreprenoriale ale comunității de fermieri și afaceriști
  • prin parteneriate care să susțină potențialul de dezvoltare al comunităților rurale 

Proiecte și inițiative susține de Patria Credit 

Asociația Creștem România Împreună

Patria Credit, alături de Patria Bank, susține Asociația Creștem România Împreună având valori comune inspirate de tradiție și comunitate. Astfel, semnarea unui parteneriat strategic bazat pe încredere și devotament față de producătorii locali a fost practic un pas natural.

Credem că proiectele Asociației ajută misiunea Patria de a aduce normalitate în comunitățile din România și de a apropia comunitățile urbane de cele rurale. Unul dintre aceste proiecte este și Mall Țărănesc o initiațivă unică în România care adună peste 320 de producători agricoli români într-un shop online. Proiectul este deosebit nu doar prin caracterul său dar și prin obiectivele pe care acest proiect și le propune:

  • să creeze infrastructura necesară stabilirii legăturii între producătorul autentic și piața urbană
  • să aducă împreună producători autentici, păstrători ai tradiției milenare, creând cel mai mare ”mall” de produse meșteșugărești și agroalimentare tradiționale
  • să ajute producătorii locali români să-și comercializeze produsele și să devină vizibili într-un context de piață extrem de competitiv

Vă invităm să consultați toate proiectele Asociației Creștem România Împreună și să deveniți voluntari pe site-ul: https://cri.org.ro/ 

AFIN - Instituția de finanțare alternativă din România dedicată sectorului de economie socială

AFIN va fi prima instituție financiară nebancară din România dedicată în exclusivitate sectorului de economie socială și va reuni expertiza a trei parteneri naționali și internaționali din domeniul economiei sociale și a investițiilor care susțin dezvoltarea durabilă a comunităților: Fundația “Alături de Voi” România (ADV), Patria Credit IFN și Federația Europeană a Băncilor Etice și Alternative (FEBEA)

Scopul proiectului este să faciliteze accesul la finanțare pentru întreprinderile sociale din România care au trecut de faza de start-up și au nevoie de resurse de capital pentru a progresa.
Puteți afla mai multe detalii despre inițiativa AFIN aici.

Fundația pentru Dezvoltarea Agriculturii

Patria Credit, împreună cu Patria Bank, se alătură Carrefour în sprijinul pe care îl acordă Fundației pentru Dezvoltarea Agriculturii și demersului de a crește gradul de asociere și de a stimula soluții de desfacere a producției legumicole.

FDA este o organizație independentă, creată cu viziunea și susținerea financiară a Carrefour România, pentru sprijinirea și stimularea demersurilor de asociere ale producătorilor de legume, în special, și pentru oferirea de oportunități de desfacere ale produselor agricole, în general.

Menirea Fundației pentru Dezvoltarea Agriculturii este aceea de a crea și implementa programe de dezvoltare rurală prin activitate economică. Provocarea este să reușim să extindem modelele în cât mai multe zone, pentru ca o schimbare profundă să devină vizibilă la nivelul întregului sistem.
Puteți afla mai multe detalii despre inițiativă aici.

Mândru să fiu fermier, un proiect World Vision România

Cu bucurie și cu multă recunoștință susținem proiectul Mândru să fiu fermier alături de World Vision România prin care ne propunem:

  • să aducem un strop din experiența noastră și a fermierilor Patria Credit în completarea teoriei predate în liceele tehnice 
  •  să contribuim la atragerea de tineri în liceele agricole și la îmbrățișarea meseriei de a fi agricultor. 

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite aici

Vei găsi codul creditului în “Scrisoarea de plată” primită primită la acordarea creditului sau pe cardul de plată primit acasă. Codul este un număr compus din 18 cifre.

Ghidul de plată cu cardul

Introdu suma de plată în LEI


Îți recomandăm să plătești întreaga valoare a ratei lunare.

În măsura în care dorești să faci plăți multiple, poți reveni pentru plată.