Piața online

Când e mai bine ca oamenii să nu ajungă la piață, merge piața la oameni!

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Alături de producătorii noștri

Pentru a sprijini vânzările micilor producători, din domenii diverse, în perioada de izolare, când traficul în piețe e mai scăzut, am centralizat mai jos o serie de site-uri și inițiative prin care se pot face comenzi online, cu livrare la domiciliu. Suntem alături de micii producători de peste 15 ani, cu produse dedicate și adaptate nevoilor lor, cu atât mai mult o vom face acum, în aceste vremuri.

Acest demers este inițiat în special pentru producătorii și legumicultorii care sunt clienți Patria Credit IFN sau Patria Bank, pentru care chiar am creat și o comunitate online, pentru cei ce sunt aproape de București, în care te invităm să te integrezi, ca să comanzi direct de la sursă! 

Vei găsi de la fructe și legume proaspete, produse lactate și mezeluri delicioase, până la dulcețuri, miere și alte produse preparate cu multă mucă și dragoste de clienții noștri.

Rețea de vânzare extinsă

Pentru producătorii care vor să își extindă rețeaua de vânzare online, lăsăm mai jos o listă de alte comunități online și platforme, centralizate de noi, ce pot fi de ajutor în perioada aceasta. Vă îndemnăm să consultați lista și să apelați la ei pe măsura nevoilor voastre. Iar dacă aflați de producători pe care îi putem adăuga în listă, să ne anunțați.

Descarcă lista de AICI.