Cine suntem

Patria Credit este o instituție financiară nebancară (IFN) specializată în finanțarea agricultorilor și a microîntreprinderilor

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Suntem promotorii microfinanțării!

Microfinanțarea are ca scop sprijinirea dezvoltării economice și sociale. Acest demers se realizează prin acordarea de credite destinate dezvoltării de proiecte, activități sau afaceri, susținerii proiectelor de dezvoltare economică sau comunitară.

Microcreditarea se deosebește de activitatea de creditare din sistemul bancar prin tehnicile de analiză a creditului și a clientului:

  • Abordarea orientată către client printr-o atenție deosebită acordată oamenilor din spatele micilor afaceri, ale abilităților, capacității și viziunii cu care aceștia își dezvoltă activitatea
  • Analiza fluxurilor reale de numerar pentru evaluarea gradului de risc și estimarea sumei finanțate. Se iau în considerare toate veniturile realizate de client.

 

Scopul nostru este de a oferi produse financiare producătorilor agricoli și microafacerilor cu acces limitat la servicii financiare clasice datorită limitărilor date de locația în care se află și de profilul socio-demografic.

Viziunea noastră este de a susține eforturile antreprenorilor și ale persoanelor private, cât și impactul lor pozitiv asupra comunităților, punându-le la dispoziție produse financiare accesibile și ușoare, gândite pentru nevoile lor specifice.