Distincții obținute

Ne bucurăm atunci când eforturile noastre au impact la nivelul clienților, comunităților în care aceștia trăiesc sau în piața în care cu pasiune ne desfășurăm activitatea.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Suntem recunoscători și atunci când acțiunile noastre primesc recunoaștere și validare din partea diferitelor organizații sau publicații de referință.

2017 

  • Produsul bancar al anului: în cadrul celei de-a XXII-a ediţii a premiilor Piaţa Financiară, din 12 decembrie 2017, Grupul Patria a fost recompensat cu premiul ”Produsul Anului” în semn de recunoaștere a eforturilor de dezvoltare a segmentului de microfinanțare prin susținerea antreprenorilor mici și foarte mici dezvoltând creative și la îndemână pentru dezvoltarea afacerilor lor.
  • Performer în Microfinanțare: în cadrul celei de-a V-a ediții a evenimentului “Lecții învățate & Gala Performanței" 2017, organizat de Oxygen Events, în data de 17 noiembrie 2017, Grupul Patria a fost distins cu premiul “Performer în microfinanțare”, ca semn de recunoaștere a determinării noastre în a dezvolta segmentul microfinanțării și pentru a crește gradul de incluziune economică și financiară în România.

Codul nu este corect. Reintroduceți un cod valid.

Vei găsi codul de client în “Scrisoarea de plată” primită primită la acordarea creditului sau pe cardul de plată primit acasă. Codul este un număr compus din 18 cifre.

Ghidul de plată cu cardul

Introdu suma de plată în LEI

Îți recomandăm să plătești întreaga valoare a ratei lunare.

În măsura în care dorești să faci plăți multiple, poți reveni pentru plată.