Banca la piaţă

Patria Credit, Patria Bank şi Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România aduc banca la piaţă!

Află mai multe detalii Solicită acest serviciu

#BancaLaPiaţă

Pentru că ne dorim sa fim acolo unde este nevoie de noi, iar agricultura şi producătorii români sunt foarte importanţi pentru noi, am găsit un partener de încredere în Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România împreuna cu care venim mai aproape de toţi cei care vând în pieţe şi de cei care #MergLaPiaţă.

Astfel, suntem alături şi susţinem cu produse dedicate toţi producătorii, comercianţii şi clienţii din cele peste 360 de pieţe AAPR şi, în cadrul unui pilot, în premieră: aducem, la propriu, banca la piaţă!

În luna iunie, la Bacău, Ploieşti şi Sibiu, vom deschide un punct de prezenţă Patria chiar în piaţă, în rândul tarabelor de legume, fructe, brânzeturi şi alte bunătăţi cu care ne încântă cei care vând în piaţă! 5 zile pe saptămână, de marţi şi până duminică, suntem prezenţi la piaţă în rândul producătorilor, oferindu-le acestora produse şi servicii, precum şi sfaturi şi recomandări despre cum să îşi crească recoltele şi afacerea cu ajutorul nostru.

Totodată, în alte peste 20 de oraşe din ţară, reprezentanţii Patria Credit şi Patria Bank vor merge şi vor vorbi cu cei prezenţi în piaţă, oferindu-le suport şi consiliere financiară.

Perspectivele bunei colaborări cu AAPR urmăresc transformarea proiectului într-un parteneriat pe termen lung, în cadrul căruia prezenţa noastră la piaţă să devină un lucru normal, iar producătorii şi comercianţii care vând în piaţă să poată accesa mai simplu şi rapid finanţare şi să primească consiliere şi sfaturi atunci când au nevoie.

Până ne întâlnim la piaţă, însă, dacă vrei un credit pentru dezvoltarea afacerii tale agricole, te invităm să completezi formularul din această pagină pentru a primi o ofertă.

Solicită

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii