Istoric, viziune și valori

Susținem atât eforturile antreprenorilor și ale persoanelor private, cât și impactul lor pozitiv asupra comunităților sociale, economice și asupra mediului natural, punându-le la dispoziție servicii financiare accesibile și ușoare, gândite pentru nevoile lor specifice.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Istoric

Istoria Patria Credit a început în 1996, inițial ca program al World Vision, apoi evoluând în fundație și ulterior în IFN.

In prezent Patria Credit este una dintre cele mai mari IFN-uri din România în sectorul microfinanțării, cu peste 15 ani de experiență în acordarea de credite și peste 12.000 de clienți finanțați de-a lungul anilor.

Patria Credit IFN este parte a Patria Bank Group.

Patria Bank oferă produse și servicii tuturor românilor prin cele patru divizii specializate: Persoane Fizice, Afaceri Mici (microîntreprinderi), IMM și Afaceri Agro. Modelul de business al băncii concentrându-se pe simplitate și accesibilitate.

Actionarul principal al Patria Bank Group este Emerging Europe Accession Fund, un fond de investiţii care reuneşte ca investori importante instituţii financiare internaţionale (bănci multilaterale de dezvoltare) precum: - BERD - Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare, - FEI - Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii (BEI), - BSTDB - Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre, - DEG - Banca de Dezvoltare parte a grupului bancar KFW.

Patria Credit este membră a:

European Microfinance Network (EMN), organizație europeană ce asistă lupta împotriva excluziunii sociale și financiare și joacă un rol activ în construirea unui cadru legislativ și de reglementare la nivel European a pieței de microfinanțare. Include peste 90 de membri și parteneri din peste 21 de țări europene.

Microfinance Centre (MFC), organizație de resurse regionale de microfinanțare ce reunește 106 organizații (inclusiv 77 de IFN) în 34 de țări din Europa, Asia Centrală și dincolo de graniță, care împreună oferă servicii de microfinanțare responsabile pentru peste 1.000.000 de clienți cu venituri reduse.

Partener Pay Point

 

Viziune

Susținem atât eforturile antreprenorilor și ale persoanelor private, cât și impactul lor pozitiv asupra comunităților sociale, economice și asupra mediului natural, punându-le la dispoziție servicii financiare accesibile și usoare, gândite pentru nevoile lor specifice.


Valori

Credem în oameni

Credem în performanța pe care oamenii sunt capabili să o atingă. Dovedim acest lucru prin susținerea activității, educării și formării clienților și angajaților noștri. Incurajăm inițiativa și creativitatea, curajul oamenilor de a înfrunta noi provocări.

Credem în responsabilitate
Gestionăm cu integritate și competență resursele puse la îndemână de parteneri pentru afacere și pentru dezvoltarea noastră profesională și umană, demonstrându-ne astfel valoarea și rolul nostru în business și în comunitățile de clienți, fără de care nu am exista.

Credem în parteneriat
Suntem parteneri cu clienții noștri, colegii noștri, acționarii noștri. Suntem partenerii comunităților cu care lucrăm, fiind implicați în dezvoltarea lor economică și in ridicarea standardului de viata a membrilor acestora.

Credem în flexibilitate
Reacționăm prompt la nevoile clienților noștri, asumându-ne întotdeauna riscuri într-un mod inteligent. Ne străduim să oferim astfel cel mai bun standard al produselor și al relației cu clienții.

Credem în eficiență
Munca susținută, inițiativa și creativitatea sunt recompensate în compania noastra, atâta timp cât produc eficiența, sunt respectate ideea de echipă și regulile interne profesionale.

Codul nu este corect. Reintroduceți un cod valid.

Vei găsi codul de client în “Scrisoarea de plată” primită primită la acordarea creditului sau pe cardul de plată primit acasă. Codul este un număr compus din 18 cifre.

Ghidul de plată cu cardul

Introdu suma de plată în LEI

Îți recomandăm să plătești întreaga valoare a ratei lunare.

În măsura în care dorești să faci plăți multiple, poți reveni pentru plată.