Ziua Microfinantarii - Prima Editie Europeana

European Microfinance Network (EMN) si Microfinance Centre (MFC) va anunta si va invita la celebrarea primei editii a acestei initiative in UE.

Mai multe detalii Solicită acest serviciu

Prima editie a Ziua Microfinantarii in Europa , 20 Octombrie 2015, are ca scop cresterea cunoasterii microfinantarii ca pargie de reducere a excluziunii sociale si a ratei somajului in Europa. Evenimentul va avea loc la Bruxel unde vor avea loc o multitudine de workshopuri, dezbateri, expozitii si intalniri, cu colaborarea membrilor din 28 tari europene.

Ziua Microfinantarii va fi inaugurata intr-o sesiune extraordinara in data de 19 Octombrie 2015, sesiune adresata mediului economic si politic cu putere de decizie din partea institutiilor europene.

EMN si MFC vor celebra prima editie a Zilei Microfinantarii in Europa in cooperare cu cei 180 membri, urmarind atingerea urmatoarelor obiective:

  • Expunerea catre factorii politici decizionali a beneficiilor microfinantarii si prezentarea catorva linii din agenda de dezvoltare a sectorului
  • Atragerea atentiei media din Europa asupra modului de functionare a microfinantarii in Europa si a modului in care ajuta cetatenii europeni someri sau exclusi din sectorul financiar traditional
  • Schimbul de experiente in domeniul microfinantarii din Europa prin prezentarea performantelor membrilor EMN si MFC.
  • Imbunatatirea cunostintelor intre membrii europeni ai EMN si MCF despre misiunile si rezultatele obtinute de acestia la nivel local


Patria Credit va oferi cu aceasta ocazie o reducere clientilor sai care vor face recrutari in primele 12 luni de la contractarea unui credit, subliniind astfel mesajul de utilizare a microfinantarii ca mijloc de creare a locurilor de munca.

Ziua Microfinanțării

Vei găsi codul creditului în “Scrisoarea de plată” primită primită la acordarea creditului sau pe cardul de plată primit acasă. Codul este un număr compus din 18 cifre.

Ghidul de plată cu cardul

Introdu suma de plată în LEI


Îți recomandăm să plătești întreaga valoare a ratei lunare.

În măsura în care dorești să faci plăți multiple, poți reveni pentru plată.