Comitetul executiv

Raluca Ștefania Andreica
Director General

Raluca Ștefania Andreica

Raluca Ștefania Andreica a preluat poziția de Director General în februarie 2016, anterior fiind Managerul Departamentului Vânzări Agro Patria Bank.

Cu o experiență de peste 17 ani în industria financiar bancară, din care peste 10 de ani în poziții de management,  Raluca Andreica și-a adus deja un aport semnificativ la îmbunătățirea proceselor, produselor și la dezvoltarea organizațională a grupului Patria.

Know-how-ul în domeniul microfinanțării și a finanțării companiilor în general, spiritul organizatoric și determinarea sunt elemente ce o recomandă.

Raluca Andreica este absolventă al Academiei de Studii Economice și deține un MBA în Management Financiar și Servicii Financiare.

Marian Tetici
Director General Adjunct

Marian Tetici

Marian Tetici a preluat funcția de Director General Adjunct în 2015, poziție din care a avut și continuă să aibă o contribuție importantă în implementarea strategiei de creștere și dezvoltare a companiei.

Experiența sa de peste 10 ani de management financiar în instituții financiare nebancare, dar și implicarea în proiectele derulate în cadrul companiei din ultimul an, au constituit argumentele promovării sale în poziția actuală.

Absolvent al Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Marian Tetici este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România iar experiența sa relevantă in funcția de Director economic în cadrul unei companii specializată în leasing financiar (Del Fin Leasing), reprezintă un atu important.

Consiliul de Administrație

Bogdan Merfea

Bogdan Merfea

Bogdan Merfea este CEO al Patria Bank (recent fuzionată cu Banca Comercială Carpatica), are o experiență de management de peste 10 ani, ocupând anterior poziția de CEO în Patria Credit IFN și Raiffeisen Bank Kossovo.

În paralel cu dezvoltarea unei cariere universitare pe parcursul a 18 ani, dl. Merfea a coordonat, începând din anul 1995, proiecte și programe pentru susținerea și promovarea microîntreprinderilor și IMM-urilor în România.

Activ promotor al incluziunii financiare, dl. Merfea este membru activ în European Microfinance Network și este, în continuare, președinte CA în Patria Credit. Dl. Merfea are o vastă experiență academică, este doctor în Inginerie Mecanică și masterand în Business Management, urmând, de asemenea, cursuri în cadrul prestigioasei școlii INSEAD

Codruț Nicolau

Codruț Nicolau

Codruț Nicolau este un fan declarat al afacerilor românești și al antreprenorilor din spatele acestora. Cu o experiență de peste 15 ani în banking, din poziții de management în aria de vânzări Corporate și Retail, în special, și expertiză vastă în toate punctele de business development (de la strategie, marketing, planning & controlling, project management și risk management), Codruț a reușit să inspire și să conducă echipe spre performanță și a adus un plus de creativitate și dinamism tuturor business-urilor în care a fost implicat. De la începutul anului 2015, Codruț susține antreprenorii si nevoile acestora din poziția de Director Relații Comerciale Persoane Juridice în cadrul Patria Bank unde și-a adus aportul în repornirea motoarelor creditării și ale business-ului, în general.

Diana Maria Kallos

Diana Maria Kallos

Diana Kallos este Director General Adjunct în cadrul Patria Bank, conducând aria financiară și de risc. Anterior a deținut funcția de Director General Adjunct în cadrul Patria Credit. Dna Kallos are o vastă experiență în management financiar deținând poziția de Pricing Manager în cadrul GE Money România în perioada 2006 – 2007 și fiind timp de șase ani Director Financiar în cadrul Estima Finance, în perioada 2000 – 2006.

Dna Kallos deține o diplomă MBA ASSEBUSS, absolvind facultatea de Economie în cadrul Universității Babes-Bolyai.